Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

μήπως τελικά μας πιάνουν κορόιδο??


μας δουλεύουν μου φαίνεται μας δίνουν 700 ψορο-€υρουλακια και νομίζουν πως πρέπει να λέμε και ευχάριστο! τελικά τι θα γίνει με εμάς ποτε θα κάνουμε την επaναστασι που προστάζουν οι καιροί??
μας δίνουν 700 € και μετά μας διαφημίζουν ακριβά αυτοκίνητα μe δύναμη και ντιζάιν νέα γενιά νέα τεχνολογία,τηλεόραση νέας τεχνολογίας πιο καλή πιο μεγάλη και πιο ντιζαϊνάτη, μας προτρέπουν να αγοράσουμε τώρα μιας και μας χαρίζουν για ένα χρόνο άτοκες δόσης και εμείς πρέπει να χαιρόμαστε πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι γιατί είμαστε τρέντι .


για να μπορέσουμε όμως να αγοράσουμε ένα αμάξι πρέπει να μπούμε στο λούκι και να δουλεύουμε για αυτό τα επόμενα 6 χρονια όχι όμως σε μια δουλειά όπως μάθαμε μεγαλώνοντας από τους γονείς μας αλλα από 2-3 δουλειές έτσι απλά είναι normal στην εποχή μας (μην χέσω την εποχή μας και αυτούς που μας οδηγήσας σε αυτήν )και δυστυχώς λόγο δουλειάς και λόγο φορτωμένου προγράμματος δεν θα προλάβουμε να απολαύσουμε την νέα μας ντιζαϊνάτη τηλεόραση μιας και μέσα σε ένα 20 λεπτό θα μας έχει πάρει ο ύπνος ξαπλωμένοι στον καναπέ και παρακολουθώντας κάποια φτηνή "παραγογουλα" που έχουνε κοπιάρει από κάποια σαπουνόπερα του εξωτερικού !!

τελικά οι γενιά του πολυτεχνείου πρέπει να μας έχει εμάς τα παιδιά της μισήσει παρα πολύ γιατί είμαστε η γενιά η οποια έχασε το δικαίωμα στην φυσιολογική ζωή έχασε το δικαίωμα του 8 ορου έχασε το δικαίωμα της σύνταξις (68 και βάλε πρέπει να φτάσουμε αν φτάσουμε βεβαια) έχασε το δικαίωμα του πενθημερου έχασε το δικαίωμα να μπορεί να φαΐ κάτι υγίνο μιας και οι ευρώπη έδωσε το πράσινο φως στα μουλωχτά έτσι ώστε να φτάσουν στα πιάτα μας γενετικά μεταλλαγμένα, τροποποιημένα φρούτα και λαχανικά και εγώ δεν ξέρω πια αλλα δικαιώματα χάσαμε από αυτά που οι παππούδες μας κερδίσανε με αίμα!!!!

κάτι πρέπει να γίνει αλλα τι; αναρωτιέμαι αλλα δεν βρίσκω κάποια λύση γιατί δεν έχω χρόνο πρέπει να κάνω ένα ντουζάκη και να κοιμηθώ μιας και το πρωί ξεκινα και πάλι ο γολγοθάς 15 όρον εργασίας !!

κάτι όμως πρέπει να γίνει και μονος μου δεν μπορώ να κάνω κάτι δυστυχώς ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: