Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Οι Έλληνες είναι αναρχικoι...


Οι Έλληνες είναι αναρχικοί.....και δύσκολα κουμαντάρονται. Γιʼ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».

τελικά πως και γιατί έγινε ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο με αρχή και τέλος s´ένα από τα πιο ιερά και όσια μέρη τον Ελλήνων(άγιο ορος) ??
Μήπως τελικά όλα είναι προμελετημένα μήπως έχουν σαν στόχο (εκτος από το πολύ χρήμα ) αυτά που οι Έλληνες έχουν ψιλά έτσι ώστε να τον κάνουν να χάσει ότι πιο δυνατό από την στιγμή της αναγέννησης του γένους(επανάσταση του 21) κάπου πήρε το μάτι μου να γραφουν λασπολογίες και χορούς εκατομμυρίων για τον εκλιπόντα αρχιεπίσκοπο χριστόδουλο αλλα όσο και να προσπάθησα να το διασταυρώσω και εγώ και κάποιοι άλλοι .... δεν κατέστη δυνατό να βρούμε κάτι αληθοφανές σε αυτή την ιστορία!
Γιατί τώρα εμενα όλα αυτά μου κάνουν και μου φαίνονται σαν άλλο ένα τέχνασμα τον πανέξυπνων "φίλων" της πατρίδας μας,έχοντας σκοπό να μας απόδειξη τελικά ότι δεν αξίζει ούτε ένας kokos άμμου από αυτόν τον τόπο που για ένα περίεργο και άσχετο λόγο εδώ και χιλιάδες χρονια έχει γράψει χρήση ιστορία με ανθρώπους αθανατους και αναλλοίωτους ανά τους αιώνες με της αρχές και την παιδιά τους !!


τελικά ποιος είναι ο άναρχος η αναρχικός???





Δεν υπάρχουν σχόλια: